instagram  facebook

logo-s
Logo-xs
Logo-xxs

Vi började med vår dröm och fortsätter gärna med din

Vi som driver SKAPA Kök & Rum heter Ewa och Johanna. Företaget startade vi 2015 men drömmen om det fanns långt tidigare. Som två likasinnade inredningssjälar älskar vi nämligen att inreda, renovera och skapa. Det är inte bara ett jobb; det är ren passion! Vi känner oss privilegierade som i egen regi får arbeta med det vi brinner för och har över 20 års erfarenhet av. Med våra olika styrkor och bakgrunder kompletterar vi varandra på ett sätt som hjälper våra kunder att förverkliga drömmarna när det gäller den fasta interiören.

skapa-kok-och-rum-004

Ewa

Både siffror och skapande ligger mig varmt om hjärtat. Som utbildad marknadsekonom har jag arbetat på marknadsavdelningar under tolv år. En längtan efter att jobba ännu mer kreativt ledde till att jag 2004 började designa och rita kök. Sedan dess har jag varit mer eller mindre uppslukad av kök och inredning.

Alla erfarenheter är värdefulla på ett eller annat sätt och mina år som marknadsekonom är definitivt en tillgång i mitt nuvarande arbete, både när det gäller att driva företag och hantera ekonomiska avvägningar, för egen del såväl som för kundens.

Mitt stora intresse för kök och inredning gör att gränserna mellan jobb och fritid ibland blir flytande. Men så mycket tid som möjligt tillbringar jag med min familj, gärna på vår båt eller i fritidshuset vid havet utanför Helsingborg. Jag älskar även att resa, upptäcka nya platser och träna yoga. Det ger mig inspiration och balans i tillvaron, både privat och i arbetet.

skapa-kok-och-rum-001

Johanna

Hela livet har jag intresserat mig för färg och form. Redan som sexåring, i barndomens Norrland, ritade jag hus och inredning på pappas millimeterpapper och färglade sedan för att få fin harmoni i teckningen. Numera ligger mitt fokus också på nytta och funktion. Jag fullkomligt älskar att optimera en förvaring eller ett utrymme. Alla är vi olika och för mig är det otroligt inspirerande att ta fram det som passar just de specifika behoven.

Under nästan tio år drev jag en egen inredningsbutik. Därefter gick jag över till att bli köksarkitekt och drev tillsammans med ett gäng underbara människor en ny butik i Göteborg. Där träffade jag Ewa och vi upptäckte våra gemensamma intressen, vår vilja att skapa goda relationer och att arbeta långsiktigt.

När jag inte ritar interiörer, renoverar eller bygger om åt andra gör jag det mer än gärna åt mig själv. All annan tid lägger jag på min stora, härliga familj och på ytterligare en passion; yoga.